Kupi GORKI LIST u minimalnom iznosu od 300 din. u omiljenom kafiću
ili prodavnici u periodu od 21.11. do 19.12.2019.
i pošalji BI broj sa fiskalnog računa porukom čiji je sadržaj:

BI BROJ razmak IME razmak PREZIME razmak MESTO

na broj 3311*

*Cene poruke su kao u redovnom saobraćaju (MTS 3,60 rsd, Telenor 3,60 rsd i VIP 3,48 rsd)

U nagradnoj igri možeš učestvovati kupovinom
nekog od sledećih proizvoda:

GORKI LIST ………………………………………… 1.000/ml
GORKI LIST ………………………………………….. 700 /ml
GORKI LIST ………………………………………….. 100/ml
GORKI LIST ………………………………… 700/ml + 2 čaše
GORKI LIST eksluzivna kutija ………………………. 700/ml
GORKI LIST four pack …………………………… 4 x 100/ml

UGOSTITELJSKE DOZE

GORKI LIST …………. 30/ml
GORKI LIST …………. 40/ml
GORKI LIST …………. 50/ml

U minimalnoj vrednosti od 300 dinara koja može da se ostvari kupovinom jednog od navedenih proizvoda ili većim od 300 din, ili kupovinom u kojoj će kombinovati više proizvoda čiji zbir iznosi ili premašuje 300 dinara na istom fiskalnom računu.
Na primer, ako potrošač kupuje pakovanje GORKI LIST 100 ml koje ima jediničnu vrednost oko 105 din, on može da kupi tri pakovanja i da na istom fiskalnom računu bude iskazana vrednost veća od 300 din. Ili pak, ako naručuje GORKI LIST u ugostiteljskom objektu i ako jedinična cena doze košta na primer 150 din,neophodno je da naruči 2 čaše i da na fiskalnom računu bude minimalna vrednost 300 dinara.

KRSTARENJE ZAPADNIM KARIBIMA SA MAJAMIJEM – 11 NOĆENJA

Aranžman uključuje:

avionska karta sa svim taksama Beograd – Majami, sve transfere prema programu (aerodrom hotel, hotel–luka, luka–aerodrom i povratno), 4 noćenja na bazi RO (samo noćenje) u hotelu sa četiri zvezdice u Majamiju, 7 noćenja na bazi proširenog punog pansiona na brodu (doručak, ručak, večera, užine), balkonske garantovane kabine, kapetanovu večeru, lučke takse, usluga u sobi, sve zabavne programe i animaciju, predstave u pozorištu, ulaz u kasino i diskoteku, sportske aktivnosti, upotreba fitnesa, saune, bazena i jacuzzija i ležaljki, organizaciju i realizaciju putovanja.

Aranžman ne uključuje:

fakultativne izlete, trošak američke vize, lokalne takse u hotelu u Majamiju (plaćaju se u hotelu na licu mesta), ličnu potrošnju na brodu (alkoholna i sva druga pića koja se naručuju u baru/restoranu, uslugu perionice rublja, zdravstvene tretmane i tretman lepote, usluge frizerskog salona, telefonske pozive), polisa putnog zdravstvenog osiguranja i napojnice za brodsko osoblje – plaćaju se na brodu (kod „Coste“ 10 eura po danu po osobi, 5 eura po danu za decu od 4 do 14 godina, deca do 4 godine GRATIS, kod „MSC-a“ 10 eura po danu po osobi, 5 eura po danu za decu od 2 do 12 godina, deca do 2 godine GRATIS, osim gde je drugačije navedeno).

MAURICIJUS – 12 DANA/9 NOĆENJA

Aranžman uključuje:

avio prevoz sa aerodromskim taksama i prtljagom, transfer aerodrom-hotel-aerodrom, 9 noćenja na Mauricijusu u hotelu sa četiri zvezdice („Le Meridien Ile Maurice“) na bazi polupansiona, troškove organizacije i realizacije putovanja.

Aranžman ne uključuje:

međunarodno zdravstveno osiguranje, fakultativne izlete, individualne troškove, kao i sve programom nenavedene usluge.

ZANZIBAR – 12 DANA/9 NOĆENJA

Aranžman uključuje:

avio prevoz sa aerodromskim taksama, transfere aerodrom-hotel-aerodrom, 9 noćenja na bazi all inclusive u hotelu sa četiri zvezdice (Paradise Beach Resort) na Zanzibaru, smeštaj u dvokrevetnoj sobi, organizaciju putovanja.

Aranžman ne uključuje:

vizu (plaća se prilikom ulaska u zemlju 50 $), međunarodno putno osiguranje, fakultativne izlete i ostale nepomenute usluge

MALDIVI – 10 DANA/7 NOĆENJA

Aranžman uključuje:

avio prevoz sa svim taksama, transfere aerodrom–hotel-aerodrom, 7 noćenja na Maldivima u izabranom hotelu „Sun Island Resort” sa četiri zvezdice 4* na bazi usluge pun pansion, smeštaj u dvokrevetnim sobama, troškove organizacije i realizacije putovanja.

Aranžman ne uključuje:

međunarodno zdravstveno osiguranje, fakultativne izlete, individualne troškove, kao i sve programom nenavedene usluge.

PARIZ – 5 DANA/4 NOĆENJA

Aranžman uključuje:

avio prevoz sa svim aerodromskim taksama, ručni + čekirani prtljag, transfere aerodrom-hotel-aerodrom, 4 noćenja sa doručkom (kontinentalni doručak) u hotelu sa tri zvezdice, smeštaj u dvokrevetnoj sobi, organizaciju putovanja.

Aranžman ne uključuje:

putno osiguranje, fakultativne izlete i ostale nepomenute usluge.

ŠPANIJA BARSELONA – 5 DANA/4 NOĆENJA

Aranžman uključuje:

prevoz avionom sa svim taksama na relaciji Beograd/Barselona/Beograd, smeštaj u hotelu kategorije četiri zvezdice na bazi 4 noćenja sa doručkom u dvokrevetnim sobama, transferi na relacijama aerodrom-hotel i hotel-aerodrom; troškovi organizovanja puta.

Aranžman ne uključuje:

fakultativni izleti i ulaznice, turistička taksa u iznosu od 0.75e po noći za boravak u hotelu (plaća se isključivo na recepciji), međunarodno putno zdrastveno osiguranje i ostale nepomenute usluge.

MOSKVA – 5 DANA/4 NOĆENJA

Aranžman uključuje:

prevoz avionom sa svim taksama na relaciji Beograd/Moskva/Beograd – 23kg prtljaga/1 kofer i 1 ručni prtljag do 8kg), smeštaj u hotelu kategorije četiri zvezdice na bazi 4 noćenja sa doručkom u dvokrevetnim sobama, transferi na relacijama aerodrom-hotel i hotel-aerodrom; troškovi organizacije i realizacije puta.

Aranžman ne uključuje:

fakultativni izleti, međunarodno putno zdrastveno osiguranje, ulaznice i ostale nepomenute usluge.

VENECIJA – 4 DANA/2 NOĆENJA
(20.-23.02.2020. GODINE U VREME VENECIJANSKOG KARNEVALA)

Aranžman uključuje:

prevoz autobusom visoke turisticke klase na relaciji Beograd-Venecija-Beograd, 2 noćenja sa doručkom u hotelu sa četiri zvezdice („Carlton on the Grand Canal”) u dvokrevetnim sobama, lokalne takse, poludnevno pešačko razgledanje Venecije, usluge licenciranog vodiča iz Beograda, posetu Outlet village Palmanova, međunarodno putno zdravstveno osiguranje.

Aranžman ne uključuje:

fakultativne izlete i ostale nepomenute usluge.

VIKEND NA KOPAONIKU – 2 NOĆENJA (24.01. I 25.01.2020. GODINE)

Aranžman uključuje:

smeštaj na bazi polupansiona u dvokrevetnoj standardnoj sobi hotela „Grand“ sa četiri zvezdice, Kopaonik, neograničeno korišćenje sadržaja „Grand oaza spa i Welness“ centra, zatvoreni bazen, otvoreni bazen, svlačionica, Sauna svet – infrared sauna, finska sauna, ruska banja, parno kupatilo, slano-ledena pećina, kneip, tepidarium, tropske kiše, neograničeno korišćenje fitnes centra sa najmodernijim spravama za vežbanje, wi-fi, troškove povratne autobuske karte do Kopaonika.

Aranžman ne uključuje:

boravišnu taksu-100,00 rsd po osobi, po noći.

Slanjem SMS-a na broj 3311 dajete pristanak da Jedini pravi DOO Subotica, kao rukovalac, i OneClick Solutions doo Beograd, kao obrađivač, prikupljaju obrađuju Vaše podatke o ličnosti (broj telefona, ime, prezime i mesto) u svrhu učešća u nagradnoj igri i realizacije nagradne igre „GORKI LIST-PUTUJTE!“