Kreativni Gorki List prolećni izazovGorki List je uputio poziv svim maštovitim ljudima, da u toku kreativnog konkursa oslikaju svoju idealnu kreaciju na flaši Gorkog Lista.
Kao podrška ovom konkursu na tržište je lansirana limitirana serija ovog bitera u prozirnoj flaši, a ona se može pronaći u objektimma Delhaize-a i Univerexporta.
Svi ljubitelji JEDINOG PRAVOG…pelinkovca Gorki List, nakon uživanja u jedinstvenom ukusu ovog pića, mogu da se prepuste mašti i oslikaju svoju idealnu ambalažu.
Tehniku kreiranja biraju sami, nakon čega, inspirisani omiljenim pićem, mogu da se prepuste kreativnosti.
Najkreativnija boca biće izabrana od strane komisije koju imenuje Gorki List, 03. Septembra 2016. Godine, a kreatore najlepše oslikanih boca, očekuju ORIGINALne nagrade.

Pravila konkursa:
· Učesnik konkursa sam bira tehniku kreiranja (boje za staklo, flomasteri za staklo, kolaž papir nanet super lepkom, plastelin..)
· Bez ograničenja, učesnici konkursa sami biraju simbole i motive koje će naslikati,
· Jedna osoba može da osmisli više kreativnih rešenja,
· Kreiranu praznu flašu Gorkog Lista, zaštićenu zbog transporta, učesnici konkursa, potrebno je da do 15. Avgusta 2016. pošalju na adresu:
JEDINI PRAVI d.o.o.
Za «Kreativni prolećni izazov“
Đorđa Natoševića 44
24000 Subotica
sa svojim ličnim podacima koji treba da sadrže: ime i prezime, adresu, e-mail I broj telefona. Ili fotografiju svog rada mogu da pošalju na društvene mreže.

Komisija koju imenuje Gorki List, bira najkreativniji rad, a ime autora tog rada, zajedno sa fotografijom dela, će biti objavljeno na Facebook-u Gorki List original PAGE do 03. Septembra 2016